Nieuwe datum voor Het Beste Plaatje:

Zaterdag 16 oktober 2021!!

Meld je aan via het contactformulier.

(DEGENE DIE ZICH EERDER DIT JAAR HEBBEN AANGEMELD ONTVANGEN HIER MAIL OVER)

Ik ben groot fan van het tv-programma “Het Perfecte Plaatje”. Door “Het perfecte plaatje” zijn veel mensen geïnspireerd geraakt en dromen misschien ook van hun eigen perfecte plaatjes. Daarom wil ik met “De Klik Fotografie” iedereen de kans geven om mee te doen met zulke leuke foto-opdrachten. Wij gaan dus een foto-wedstrijd organiseren.

 

“Het Beste Plaatje”

 

Wat moet je hebben en wat moet je kunnen? Natuurlijk een digitale fotocamera, welke maakt niet uit, of een mobiel met een goede fotocamera daarop. Neem de lens mee waarmee jij het prettigst werkt. Heb je niet de juiste lens voor de opdracht die je krijgt? Wees creatief en maak daar nu juist “het beste plaatje” mee! Belangrijk is dat je vol enthousiasme deelneemt. Je hebt een creatieve dag uit en ontmoet mede-fotografen.  Hoe leuk is dat?

 

Hoe gaat de wedstrijd er uitzien?

’s Morgens om 9.30 uur ben je aanwezig in de studio in Vlaardingen. Daar krijg je uitleg over het verloop van de dag en wat de opdracht is. Hier krijg je ook voorbeelden en eventueel mogelijke locaties te zien.

Daarna ga je op pad in Vlaardingen. Een lunchpakket met wat te drinken krijg je mee. Rond 14.00 uur verwachten we iedereen terug in de studio. Hier kan je op je labtop je mooiste foto's uitzoeken en per mail verzenden naar ons mailadres. 

Vervolgens gaat de jury de foto’s eerlijk beoordelen. Er wordt gekeken naar creativiteit, techniek en of de opdracht terug te vinden is in de foto.

Wij hopen op een dag vol plezier voor iedereen en willen de kosten ook laag houden voor deze dag. Wij rekenen daarom slechts 44.95 euro per deelnemer. De winnaar wint een prijs t.w.v. maar liefst 75,00 euro. Zodra de betaling rond is ben je verzekerd van deelname. Iedereen kan meedoen aan deze gezellige en creatieve fotodag. 

 

 

Save the Date: Zaterdag 16 oktober 2021

Schrijf je snel in via het contactformulier. Vermeld daarbij je naam, adres, postcode en woonplaats en tevens je emailadres en telefoonnummer. Laat ons ook weten of je met je mobiel fotografeert, of met een digitale camera (beginner of gevorderd)


Tot dan!FOTOCLUB en FOTOWEDSTRIJD

FOTOCLUB

Via deze website kan je lid worden van de fotoclub. Met deze club kan je een aantal keer per jaar gezamelijk fotograferen in de natuur of in de stad. Je krijgt motiverende opdrachten mee welke je alleen of gezamelijk kan uitvoeren, pleizier hebben met elkaar en leren van elkaar. Van 10.00 uur tot 12.30 uur. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. De mooiste foto's krijgen een plekje op deze website. Deelname per keer (zonder lidmaatschap) is ook mogelijk.

Een bijzondere dag met je familie, collega's of vriendinnen! En een INTHEBOXfoto als aandenken.